Olcsó lesz a Windows 8

0
(0)
Nemrég a német Deskmodder informatikai portál értesült arról, hogy a Windows 8 Pro OEM változata mindösszesen 60 euróba, azaz körülbelül 17 ezer forintba fog kerülni. Ez egy üdvözlendő lépés redmondból, hiszen a Windows 7 hasonló kiadása mintegy 10 ezer forinttal drágább volt.
Szóval a 8 nagyon jó áron kerülhet piacra, főleg úgy, hogy a felületek közötti mozgathatóság szinte száz százalékos. Ez azt jelenti, hogy az új Windows generációt úgy érdemes megvásárolni, hogy még veszünk hozzá egy WP8-as mobilt, vagy/és egy Surface-t mivel így lesz „teljes” az ökoszisztéma.
Eközben a The Verge megkaparintotta az említett operációs rendszer dobozos kiadását is, ami megcáfolja a régebbi pletykákat, miszerint ilyen verzió nem kerül kiadásra a nyolcasból.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatszám: 0

Nincsenek még értékelések.

5 thoughts on “Olcsó lesz a Windows 8”

 1. Na ennek örülök, lehet lesz végre egy eredeti Windows-om, bár az lehet csak akkor jön majd össze, ha ingyenesen letölthetővé teszik 😀 vagy akkor sem (gonosz vigyor) :):)

 2. Valószínű akkor a WP8-as mobilt, és Surface árát fogják emelni 🙂 . Kíváncsian várom…

  1. Én kicsit szkeptikus vagyok a Windows 8-al kapcsolatban mert nem hiszem hogy olyan nagyon sokan váltanának erre, de lesz ami lesz 🙂

  2. Szervusz!Nagyon tetszik az oldal!Az, hogy a ciekkk szellősen, jf3l e1tle1thatf3an szerkesztettek, a te9me1k (sze1momra) e9rdekesek, a fogalmaze1s tiszta e9s vile1gos.Magam is rendszeres olvasf3ja vagyok a haze1nkban megjelenő sze1medte1stechnikai magazinoknak e9s e9rdekel minden, ami technika.Csak edgy tove1bb!dcdvf6zlettel: Bandi

   1. Ajtony Csaba

    Nagyon örülünk, hogy tetszik az oldalunk, igyekszünk rendszeresen minőségi tartalommal megtölteni! 🙂

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top