Kereső optimalizálás lépésről lépésre 1. rész

0
(0)

Gyakran találkozunk új ügyfelekkel, akik meglevő honlapjukat szeretnék átalakítani, mert az oldalnak nincsenek látogatói, nincsenek érdeklődők, megkeresések, a honlap témakörével kapcsolatos kulcsszavakra az oldal nincs az első száz találat között, egyszóval, a drága pénzen létrehozott honlapjuk halott.

Kereső optimalizálás - nincsenek látogatók?

Vajon mi lehet ennek az oka?

Tapasztalataim szerint, a honlapok kialakítása során általában nem veszik figyelembe, hogy kiknek is szól a weboldal, ki a célcsoport és milyen kulcsszavakra keresnek. Ezért a honlap oldalai nem tartalmaznak magas kulcsszó sűrűségű szöveget, az oldalak url-e és címe nem illeszkedik a szövegben levő kulcsszavakra és a szövegben előforduló kulcsszavak nincsenek megfelelő módon kiemelve.

Bármily meglepő, a sikeres weboldal titka a magas színvonalú és gyakran frissülő tartalom! Az optimalizálás és linképítés a minőségi tartalomra épül, azt egészíti ki.

Search Engine Marketing

De honnan tudjuk, hogy sikeres a honlapunk? Onnan, hogy mérjük! Mérjük látogatóink számát, a látogatások mélységét és hosszát, a visszafordulások arányát, a főbb kilépő és belépő oldalakat, a legtöbb látogatást eredményező keresési kifejezéseket – kulcsszavakat. A sikeres honlapon a látogatók konverziókat hajtanak végre, azaz, feliratkoznak, vásárolnak, érdeklődnek, szolgáltatásokat rendelnek meg.

A mérésre nagyszerű ingyenes eszközök állnak rendelkezésünkre: a Google analitika és webmester eszközök. Az analitika megmutatja kik és honnan látogatják oldalunkat, hogyan találtak ránk, mely aloldalak érdeklik őket a legjobban, mennyi időt töltenek a weboldalon és átlagosan hány oldalt néznek meg. A webmester eszközök segítségével többek között azt is megtudhatjuk, milyen kulcsszavakra keresnek rá oldalunk látogatói és az adott kulcsszóra hányadik helyen szereplünk a Google találati listáján.

A következő cikkekben végig vesszük lépésről lépésre, hogy miként hozzunk létre egy sikeres és profitot termelő weboldalt.

 

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatszám: 0

Nincsenek még értékelések.

2 thoughts on “Kereső optimalizálás lépésről lépésre 1. rész”

    1. Szia danika!Semmi akade1lya, hogy je1tssze1l, csak kttitnas az oldal teteje9n le9vő ke9pre, e9s regisztre1lj, majd tf6ltsd le.(teljesen magyar, e9s ingyenes)Miute1n letf6ltf6tted a regisztre1lt adataiddal le9pj be, e9s indulhat is.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top