Windows 8.1

0
(0)
A Microsoft Magyarország nemrég elérhetővé tette a Windows 8 igen komoly hiányosságait kijavító megafrissítését, a korábban „Blue” kódnéven emlegetett Windows 8.1-et. A javításokon túl sokat dob az új OS a használhatóságon és a sebességen is.
Elsősorban olyan dolgokat változtattak meg Redmondban, amelyeket a felhasználók kritizáltak: visszakerült a Start-gomb, azonban most már csak a hagyományos felületet és a Modern UI-t köti össze, továbbá rengeteg olyan kis funkciót helyeztek el a mérnökök a 8.1-ben, hogy sokkal egyszerűbb legyen a használhatósága. Örömhír, hogy már egy és ugyanazon háttérképet állíthatjuk be a normál és a csempés felületen is. A Modern alkalmazások megújultak, kibővültek a funkcióik. Megjelent például egy low-end videószerkesztő, a régebbiekbe extra szolgáltatások kerültek, a keresővel pedig opcionálisan már az interneten is kereshetünk.
Azok, akik már most is a 8-at futtatják, ingyenesen kapják meg a 8.1-et, azonban akik új felhasználók, azoknak 27 ezer forintot kell fizetniük a szoftverért.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatszám: 0

Nincsenek még értékelések.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top