Harmadik generációs Intel® Core™ processzor

0
(0)

Megjelentek a harmadik generációs, 22nm-es gyártástechnológiával készült új Intel processzorok!

Az új processzorok rendelkeznek Turbo Boost 2.0, Hyperthreading és HD Graphics támogatással. Az új TurboBoost technológia segítségével rövid időre a gyári specifikáció szerinti órajel fölött járathatjuk a processzormagokat. A Hyperthreading pedig lehetővé teszi, hogy egy processzor mag egyszerre több programszálat is futtasson egyidejűleg.

Az új generációs Core i7 processzorok 4 maggal, 3 GHz-es órajellel és 8MB cache-el érkeznek és egyszerre 8 programszálat tudnak futtatni.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatszám: 0

Nincsenek még értékelések.

2 thoughts on “Harmadik generációs Intel® Core™ processzor”

  1. Mindig csak örülök a fejlesztéseknek és technikai haladásoknak. A gamer arcok is örülhetnek az új procinak, a kereskedők meg főleg a belőlük származó bevételnek. 🙂 Mióta rábukkantam egy kis progira és összeállítottam a nekem tetsző konfigomat, azóta én jól meg vagyok az eddigiekkel. Az 1975-től írt játékoktól kezdve, a 2012-es játékokig, minden lefut nálam, legalább középszinten. Mai napig jobban méltányolom mégis az XP-re irt alkalmazásokat, mint a W7-re, vagy Vistára kihegyezett cuccokat, amik tele vannak mesterségesen integrált lassításokkal, amihez aztán tök mind1, hogy milyen CPU,vagy GPU pörög. Egy szempontból mégis örülnék ennek a processzornak, ha lenne hozzá olyan alaplap, amin legalább 4 PCI busz van, mert akkor zenei alkalmazásokra, ragyogóan tudnám használni.Sajna a DSP és Audio Latency kérdések CPU függvényében még mindig fekete foltként maradtak meg bennem, mert a fejlesztés ezen a téren nagyon csigatempóban halad .

  2. elme9letileg a WinP7-en a Live fagy lesz megoldva, hogy csak xna-ban feztjsetelt arcade cuccokal je1tszhatsz ami me9g mindig, ake1rhogy ne9zem, kicsit keve9s lesz. (kezdetben persze rengeteg live je1te9k van me1r live-ra, csak e9pp egyik se xna-s)nagyon reme9lem, hogy itt is olyan lesz, mint steamen hogy ake1rmelyik platformra (x/wp7) is veszem meg a je1te9kot, be1rmelyiken tolhatom kfclf6n kf6ltse9g ne9lkfcl.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top