Az iCloud felhasználóinak a száma elérte a 125 milliót!

0
(0)
Amikor tavaly bejelentették az iPhone 4S-t, akkor a telefonnal debütált az Apple felhőszolgáltatása, az iCloud, amiben az iPhone-ról, az iPadről és a Macről lehet feltölteni a szerverekre. Az elemzők azt gondolták, hogy ez az almás cég termékeivel és szolgáltatásaival szemben nem lesz olyan sikeres, kb. 100 millió felhasználót képzeltek el 2012 Q2 végére. Azonban nem lett igazuk, mert most – a negyedéves pénzügyi jelentéssel egyidőben – hozta nyilvánosságra az iCloudra vonatkozó adatokat a vállalat.
A február végén kiszivárgott adatokból már kiderült, hogy elérte a százmillió felhasználót a felhő, de azt végképp senki sem gondolta, hogy másfél hónap múlva már 125 millió aktív júzer lesz a rendszerben. Az Apple iCloud a konkurens cégekkel ellentétben csak zenéket, filmeket és fényképeket enged felrakni – már ha azt megvettük az iTunesban, vagy mi fotóztuk Apple készülékünkkel. Éves szolgáltatási díj ellenében pedig gyakorlatilag végtelen sok gigabájtot használhatunk el a cupertinói cég szerverein.
kép forrása: Apple
Azért növekszik ilyen dinamikusan a fiókok száma, mert ha szinte mindenki Apple cuccokon nyomul, akkor nagyon egyszerűen minden dokumentumunkat megoszthatjuk hozzátartozóinkkal, barátainkkal. Ha meg akarjuk nézni a TV-n az elkészült fényképeket, az iCloud segítségével nem kell átmásolni a Mac-re a fájlokat, hanem egyszerűen be kell jelentkezni a fiókunkba az Apple TV-n és ott vannak amit meg szeretnénk tekinteni.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatszám: 0

Nincsenek még értékelések.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top