Informatikai tanácsadás és outsourcing

Informatikai tanácsadás és outsourcing

Hatékonyság

Hatékonyság

Magas rendelkezésre állás

Skálázhatóság

Informatikai outsourcing és tanácsadás

Kedvező adózás

Kedvező adózás

Informatikai tanácsadás

Gyakran találkozunk azzal a problémával, hogy ügyfeleink a szakemberek egymásnak ellentmondó, vagy hozzá nem értő tanácsaitól összezavarodva hoznak téves döntéseket, melyek eredményeként az informatikai projektek késéssel és a szükségesnél jóval nagyobb költséggel készülnek el.

Az informatikai tanácsadás során érdemes még a projektek elkezdése előtt tisztázni a pontos elvárásokat és célokat a termékkel, szolgáltatással kapcsolatban.

Az üzleti célok és a rendelkezésre álló erőforrások alapján lehet csak pontos projekt tervet készíteni. Ebben a döntési és előkészítési folyamatban segítünk neked, hogy az álmok és elképzelések konkrét formát öltsenek (az elképzelések alapján projekt specifikáció elkészítése), a megfelelő architektúra kerüljön kiválasztása, a projektnek megfelelő informatikai módszerek és szakemberek kerüljenek alkalmazásra.

Informatikai outsourcing

Vállalkozások és  startupok életének minden fázisában hasznára válnak teljes körű informatikai szolgáltatásaink, melyeknek egy részét informatikai outsourcing (kiszervezés) keretében, szükség esetén alvállalkozók bevonásával végezzük el.

Miért jó ez mind az ügyfélnek, mind nekünk? Mert így lehetőség nyílik minden szakterületről a lehető legjobb informatikai szakemberekkel együttműködni, szolgáltatásaink skálázhatóvá válnak, mindig lépést tudnak tartani az ügyfeleink igényeivel.

Az informatikai outsourcing (kiszervezés) használatával ügyfeleink:

  • költségei csökkennek,
  • adózása kedvezőbb,
  • a költségek előre tervezhetők,
  • javul a létrehozott termékek és szolgáltatások minősége.
Scroll to Top