Informatikai tanácsadás és outsourcing

Informatikai tanácsadás

Gyakran találkozunk azzal a problémával, hogy ügyfeleink a szakemberek egymásnak ellentmondó, vagy hozzá nem értő tanácsaitól összezavarodva hoznak téves döntéseket, melyek eredményeként az informatikai projektek késéssel és a szükségesnél jóval nagyobb költséggel készülnek el. Az is gyakori eset, hogy az ügyfelek (az egyszerű földi halandók) nem képesek megértetni magukat a, csak az informatikai zsargon nyelvén értő és beszélő, informatikusokkal. Az informatikai tanácsadás során érdemes még a projektek elkezdése előtt tisztázni a pontos elvárásokat és célokat a termékkel, szolgáltatással kapcsolatban. Az üzleti célok és a rendelkezésre álló erőforrások alapján lehet csak életképes projekt tervet készíteni. Ebben a döntési és előkészítési folyamatban segítünk neked, hogy

  • az álmok és elképzelések konkrét formát öltsenek (az elképzelések alapján projekt specifikáció elkészítése),
  • a megfelelő architektúra kerüljön kiválasztása,
  • a projektnek megfelelő informatikai módszerek és mérnökök kerüljenek alkalmazásra.

Informatikai outsourcing

Induló vállalkozások és  startupok életének minden fázisában hasznára válnak teljes körű informatikai szolgáltatásaink, melyeknek egy részét informatikai outsourcing keretében, alvállalkozók bevonásával végezzük el. Miért jó ez mind az ügyfélnek, mind nekünk? Mert így lehetőség nyílik minden szakterületről a lehető legjobb informatikai szakemberekkel együttműködni, szolgáltatásaink skálázhatóvá válnak, mindig lépést tudnak tartani az ügyfeleink igényeivel.

Az informatikai outsourcing használatával ügyfeleink:

  • költségei csökkennek,
  • adózása kedvezőbb,
  • a költségek előre tervezhetők,
  • javul a létrehozott termékek és szolgáltatások minősége

 

Szerver üzemeltetés és optimalizálás

Linux (Debian, Ubuntu, CentOS, RedHat) szerverek (dedikált, VPS, AWS, Azure, Google Cloud) telepítése, üzemeltetése, optimalizálása. Magas rendelkezésre állású rendszerek kialakítása és a terhelés elosztása (load balancing).

Szoftver fejlesztés

Weboldalak és mobil alkalmazások fejlesztése, szoftverkészítés egyedi igények alapján. WordPress és Woocommerce tartalomkezelők és egyedi CMS-ek fejlesztése (Java, PHP, Javascript, HTML/CSS, SQL, PL/SQL, C/C++).

Webtárhely és domain név regisztráció

Webtárhely, e-mail tárhely, cloud hoszting szolgáltatások, DNS hoszting. Csoportmunka támogatás (levelezés, naptár, feladatlista). Domain név regisztráció (.hu, .eu, .com, .shop, .org, .net, .io, .pro).

Online marketing, SEO, PPC hirdetések

Keresőoptimalizálás (SEO), linképítés, Facebook, Instagram és Adwords hirdetések (PPC), szöveg írás, tartalom készítés. Influencer marketing. Marketing tanácsadás.